HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
HU
HU
HU
GB
EN
Tornácos Vendégház
BEJENTKEZÉS
HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme

Kedves Vendégünk!

A mögöttünk álló turbulens időszak miatt fájó szívvel, ugyanakkor a jövőbe vetett derűlátó bizalommal családunknak meg kellett hoznia azt a döntést, hogy a vendégházunkat eladjuk. Az új tulajdonos az épületet nem kívánja tovább vendégházként üzemeltetni, így a vendégfogadásra július 15-ét követően már nincs lehetőség.

Szokolyai pihenéséhez tiszta lelkiismerettel és jó érzéssel tudjuk ajánlani az újonnan nyíló Magasles Vendégházat.

Magasles Vendégház 

A Magasles Vendégházat egy nagyon kedves szokolyai család, az Ulicsák család nyitja meg és üzemelteti. Az Ulicsák család hagyományosan gyógyteák, mézek, fűszerek készítésével foglalkozik, a vendégházat a különleges hangulatú, és felemelő panorámájú teamanufaktúra tetőterében alakították ki. A Herbatea manufaktúráról és a családról részletesebb információt honlapjukon , facebook oldalukon, vagy a velük készült Forbes-interjúban olvashatsz.

A vadonatúj vendégház a falu szélén, a Társa-hegy gerincén található. A 150 m2-es klimatizált lakrészben 2 db franciaágyas szoba, és 1 db 4 ágyas szoba található. Igény esetén a nappaliban lévő kanapé további két vendég részére nyújthat helyet. Az apartmanban 2 db zuhanyzós fürdőszoba van. A fürdőszoba indukciós főzőlappal, mikrohullámú sütővel, szendvicssütővel, kenyérpirítóval, kapszulás kávéfőzővel és fagyasztórekeszes hűtővel van felszerelve.

A vendégek rendelkezésére áll 8000 m2-es (!) telken egy 25 m2-es fa terasz, 15 m2-es kőterasz és zárt parkoló.