HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme
HU
HU
HU
HU
GB
EN
Tornácos Vendégház
SZOKOLYA
HU
HU
HU
HU
GB
EN
Weboldal címe
Weboldal alcíme

maximális kényelem. maximális rugalmasság. 

Szeretettel várunk barátaiddal, családoddal a Dunakanyar-Börzsöny régió egyik legmagasabb minőségű, igényesen kialakított vendégházában! A két- és háromágyas szobák garantálják a privátszférádat, a nagy hangulatos nappali a közösség központja lesz! Új, modern berendezés vár rád a parasztház közel 100 éves hangulatát megőrizve.

Szokolya a Nemzeti Park kapujában 

Szokolya hangulatos hegyvidéki falu a Börzsönyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park kapujában. A falu egyedi hangulatú utcáin fut végig a királyréti kisvasút, amely egykor a királyréti kőbányáknak és vaskohóknak biztosított vasúti összeköttetést a váci nagyvasúttal, ma népszerű a turisták körében.

A dimbes-dombos falu egyik legszebb, központi fekvésű régi parasztházát alakítottuk át Neked. A hagyományos börzsönyi vidéki hangulatot élvezheted a modern korszellemnek megfelelő élettérben.

100 éves parasztház 21. századi igényekre szabva 

A vendégházunk Szokolya egyik régi parasztházának újragondolásával és felújításával jött létre. A ház maga az öregek elbeszélései alapján az 1920-as években épülhetett a mai formájában, akkoriban a falu legmódosabb gazdái lakták. Ezt tükrözte a telek elhelyezkedése: a falu főterére nyílik az utcai homlokzat; a művelődési ház, az óvoda és a mai nagykocsma közelében. A módosságot mutatta az egykori duplaistálló, kocsiszín, disznóól, pajta, nagy szénapadlás, füstölőház és két pince. Bár az nagyon valószínű, hogy a ház alapjai ennél régebbiek, hiszen a szokolyai főutca évszázadok óta lakott, a ház legrégebbi, utca felőli részében felsejlenek az egykori hármas háztagolás jelei.

A vendégház kialakításakor a családok és baráti társaságok igényeit tartottuk szem előtt, így a három hálószobát, két fürdőszobát egy meglepően tágas nappali egészíti ki felszerelt konyhával.  

Várunk szeretettel 

Keress minket bizalommal! A vendégház apartmanházként üzemel, állandó személyzet nélkül. Ha felmerül benned a kérdés, hogy honnan tudsz vacsorát rendelni, hova érdemes túrázni, hogyan tudsz masszázst rendelni, lehet-e bográcsozni, van-e babaágy vagy csak egyszerűen nincs kedved végigböngészni az infokat a honlapon, akkor hívj +36(30)5172913 vagy írj # olahszabolcs@szokolyai-tornacos.hu